Weboldalkészítés

Pontosan a vállalkozásodra szabva.

Ma már egy vállalkozás elképzelhetetlen weboldal nélkül, legyen szó egyéni vállalkozásról vagy cégről.

Ezt te is tudod, hiszen ezért vagy itt. 

Azt viszont lehet, hogy nem tudod, hogy sokan megelégszenek egy akármilyen weboldallal, így te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy már azzal kiemelkedhetsz a versenytársak közül, ha egy esztétikus, technikailag és marketingszempontból jól felépített weboldalt készíttetsz, amire lehet építkezni. 

Jó minőségű weboldal = Kódolás + Marketing + Stílus 

Programozók, grafikusok és marketingesek is készítenek oldalakat, nálunk viszont mindhárom terület egyaránt hangsúlyt kap egy oldal építésénél, hisz mindegyik kulcsfonosságú, ha eredményeket szeretnél elérni.

 

MIÉRT mi?

Mert kifejezetten a te vállalkozásodra szabott megoldásokat nyújtunk.

Mottónk: “Ha már csináljuk, csináljuk jól!” Ami nem azt jelenti, hogy olyan dolgokat szeretnénk ráderőltetni, amire semmi szükséged, hanem azt, hogy, amire valóban szükséged van azt a legjobban valósítjuk meg, hogy leginkább a hasznodra váljon.

Mert az a célunk, hogy kiemelkedj a versenytársak közül, megszerezd a legjobb ügyfeleket és minél sikeresebb légy.

Mert nem fárasztunk kérdésekkel, melyekre nem tudod a választ, helyette inkább ingyenes tanácsokat adunk.

Mert mindent intézünk mi, hisz mi értünk hozzá: domain, tárhely, weboldal. Proaktívak vagyunk, segítünk a képpel és szöveggel is.

Mert az oktatás is benne van az árban, illetve kezeljük is neked az oldalt, ha azt szeretnéd.

Mert kitaláljuk, megtervezzük, elkészítjük az oldalt méghozzá a vállalkozásod igényeire szabva.

Mert folyamatosan fejlesztjük magunkat, így a legmodernebb megoldásokat tudjuk nyújtani neked.

kérdések

Jó, de…

Igyekszünk a folyamatot minél egyszerűbbé és kellemesebbé tenni, hiszen egy új weboldal izgalmas és örömteli dolog!

A legtöbben a szövegírástól félnek, sokszor alaptalanul, hiszen a te vállalkozásodat te ismered a legjobban és a látogatók sem egy hivatalosan megfogalmazott szöveget akarnak olvasni (persze ez függ a profilodtól is), hanem az internet személytelen világában is szeretnék érezni, hogy egy ember szól hozzájuk. 

Mi egy munkafüzet segítségével, apró lépésekben végigvezetünk a weboldalad szövegezésén, így mire észbe kapnál már kész is a tartalmad.  

Ha pedig inkább profival íratnád meg arra is van lehetőség extra díjért.

A szövegen kívül a képek is nagyon fontosak. A jó minőségű képek tesznek igazán tetszetőssé egy weboldalt. Érdemes profi fotóssal készíttetni képeket, de használhatjuk a már meglévőket is, illetve stock fotó oldalakon is segítünk jó képeket találni. 

A stílus és elrendezés kialakítása során folyamatosan egyeztetünk, hogy biztosan mindennel elégedett legyél.

Amikor elkészült az oldal megmutatjuk, mi hogy működik, majd egy kéthetes utánkövetési időszak jön, hiszen vannak dolgok, amik csak használat közben fognak felmerülni.

Tehát, nem engedjük el a kezed. Ha pedig felfuttatnád az oldalt, illetve vállakozásodat, akkor marketingszolgáltatásainkat is igénybe veheted.

 

A weboldalad címét, azaz a domain nevet te választod ki. Ha a személyedhez kapcsolódik a vállalkozásod, akkor jó ötlet lehet a saját neved. Ha kitaláltad a domain nevet, ellenőrizned kell, hogy szabad-e. Olvasd el ezt a blogbejegyzésünket, ahol tippeket adunk a névválasztáshoz, illetve írunk a folyamatról: Így válassz domain nevet 1 perc alatt.

Weboldaladhoz a méltán népszerű WordPresst használjuk, ami egy nyílt forráskódú tartalommenedzselő rendszer. A legtöbb weboldal ebben a rendszerben készül ma már, sokan értenek hozzá, tehát soha nem leszel a készítőre utalva, mint mondjuk egy egyedi fejlesztésnél.

Az oldalad biztonságban tartásához szükséges a sablon és bővítmények frissítéseinek elvégzése, javasolt biztonsági mentés készítése az oldalról. Kezelheted te az oldalt vagy egy kedvező árú havidíjért mi is vállalunk oldalfenntartást, ebben az esetben neked semmi dolgod nem lesz az oldallal karbantartásával.

Igen, megtanítunk, hogy készíts új bejegyzést vagy adj hozzá/frissítsd a tartalmakat, amiket szeretnél. Ha pedig nem szeretnél ezzel foglalkozni vállaljuk az oldalad kezelését is havidíjas rendszerben.

Természetes, hogy mindenki tudni szeretné, hogy körülbelül milyen árakkal számolhat. Bár minden megrendelés más és más és mindenkinek egyedi ajánlatot adunk azért szerettünk volna erről mondani valamit.

Egy 5 oldallal rendelkező weboldal 120 000Ft-nál kezdődik nálunk, ebben benne van a design, a technikai kivitelezés és a keresőoptimalizálási szempontok alkalmazása a képeknél és szövegeknél.

Vedd fel velünk a kapcsolatot itt vagy emailben: hello@ibeautydesign.hu Ez természetesen semmilyen kötelezettséggel nem jár, de szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseidre.

Csak kipipálás után küldhető.

10 + 6 =

Tudtad, hogy Online Marketinggel is foglalkozunk?

Ha nem igazán jönnek az eredmények és jól jönne a segítség keress meg minket!

Kiegészítő Szolgáltatások,

minden egy helyen  

Fotózás Weboldalhoz, Instagramra

Egy weboldalnál nagyon fontosak a szép fotók, attól fog professzionális és letisztult megjelenést kapni. Ez egy jó alkalom, hogy profi fotós készítsen rólad képeket, ami valljuk be egyszer az életben nem árt:-) Ezek a lifestyle fotók stílusban jól mennek majd az Instagramodra is!

Online Marketing, Hirdetés, Tanácsadás

Te tudod hol van a célcsoportod? Eredményesek a hirdetéseid vagy csak öntöd bele a pénzt? Nézzük meg együtt mire és mennyit érdemes költened, hol érdemes jelen lenned, ha növelni szeretnéd bevételeidet. Kapsz egy stratégiai tervet, amit aztán majd csak követned kell.

l

Blogszövegírás + Social Media Tartalom

“A tartalom a király”, mondja a marketinges mondás és ez így van. Ha blogolsz azt szereti a Google, ráadásul ha jól csinálod sok ingyen látogatót vonzhatsz. A közösségi médiában szintén fontos a minőségi tartalom. Nincs időd vagy affinitásod hozzá? Keress minket!

Érdekel valamelyik? Vedd fel velünk a kapcsolatot itt vagy Emailben: hello@ibeautydesign.hu

Csak kipipálás után küldhető.

12 + 13 =