Tailwind Törzsek: érj el még nagyobb közönséget a pinjeiddel ingyen

Szerző: | ONLINE MARKETING, PINTEREST

Vár a törzsed a Tailwinden, gyere és csatlakozz! Oszd meg a pinjeidet, hogy mások is megoszthassák és találj további, a célközönségedet érdeklő tartalmakat.

Mi az a Tailwind?

Először is mi az a Tailwind kérdezheted jogosan? A Tailwind egy sokoldalú Pinterest és Instagram időzítő, számos hasznos funkcióval, melyek közül többet az ingyenes regisztrációval is használhatsz. A próbaidőszak is igazán nagyvonalú, nem időhöz, ha nem mennyiséghez kötött, pl.: 100 pin, 30 insta poszt.

A regisztrációhoz nem kell megadnod semmilyen kártyaadatot, szóval nem kell aggódnod, hogy elfelejted lemondani. Rizikómentesen élvezheted minden előnyét.

Mik azok a Tailwind Törzsek?

A Tailwind számos előnye közül ebben a blogposztban a Tailwind – törzsek funkcióját mutatom be.

A Tailwinden csatlakozhatsz úgynevezett Törzsekhez, melyek kategóriák, témák szerint jönnek létre, pl.: Magyar Bloggerek Törzs, Magyar Életmód Törzs, Magyar Beauty Törzs, Magyar Gasztro Törzs, Magyar Női Divat Törzs stb. Amikor létrehozol egy pint a Tailwindben csak ki kell választanod, hogy mely törzseidben szeretnéd megosztani és már meg is jelenik ott, könnyedén megoszhatóvá válva mások számára is.

Miért érdemes regisztrálnod és törzsekhez csatlakoznod?

|  Minőségi megosztható tartalom

A Pinterest 1. számú szabálya a folyamatos pinelés, ez sok pint kíván meg. A saját dolgod könnyíted meg, ha mások tartalmát is megosztod: kész pinek – kevesebb munka neked. Ne félj mások tartalmát megosztani, a legtöbb üzleti pinelő így csinálja. Nem a konkurencia pinjeit kell megosztanod, hanem egyéb, a célközönségedet érdeklő tartalmakat.

|  Nagyobb elérés

A Tailwind Törzsbe feltöltött pinjeidnek esélyt adsz arra, hogy:

– mások is megosszák őket

– nagyobb közönséghez jussanak el

– ingyen reklámot biztosítsanak vállalkozásodnak

|  Új közönség bevonzása

Azzal, hogy megosztasz olyan pineket, melyek a célközönséged érdeklődési körébe esnek, egyre nagyobb és nagyobb közönséget érsz el, és egyúttal a saját Pinterest profilod irányába tereled őket.

|  Mindez Ingyen

A Tailwind törzsek funkciója igénybe vehető az ingyenes fiókkal.

Mindössze annyi a dolgod, hogy regisztrálsz, feltöltöd a pinjeidet és megosztod őket a  törzsekben. Az általam létrehozott Tailwind törzseket könnyedén megtalálod, mindegyik neve úgy kezdődik, hogy Magyar… Vannak törzsek életmód, gasztro, divat, utazás, turizmus, lakberendezés, blogger stb. kategóriában.

5 Tailwind törzshöz csatlakozhatsz és bármikor létrehozhatsz újabbakat te is.

HOGYAN TOVÁBB?

Miután regisztráltál a Tailwindre, kövesd az alábbi Youtube videót lépésről lépésre, végigvezetlek benne a teljes folyamaton.

 A Pinterest Marketing egy hosszútávú stratégia, minél hamarabb elkezded, annál hamarabb növekszik majd az oldalad forgalma.
Ne halogasd, kezdj neki ma!

– MENTSD EL A PINTERESTRE KÉSŐBBRE –

Szeretnél nagyobb forgalmat az oldaladra, de nincs időd / kedved magad kitanulni a Pinterestet? Válaszd szolgáltatásaim közül a számodra leginkább megfelelőt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük