PINTEREST

=

Ideális  ügyfeleid az oldaladra ingyen.

Miért mondanál nemet?

 

6 OK, HOGY ELKEZDD A PINTEREST MARKETINGET MÉG MA 

Ha nagyobb forgalmat és ezáltal bevételt szeretnél az oldaladon, akkor itt az ideje, hogy tartalmadat ezentúl a Pinteresten is megoszd!

 

6 OK, HOGY ELKEZDD A PINTEREST MARKETINGET MÉG MA  

INGYEN VAN

A Facebookkal ellentétben, itt hirdetés nélkül generálhatsz jelentős forgalmat a blogodra, weboldaladra.

KÉSZEN ÁLLNAK KÖLTENI

A Pinterest felhasználókat nem kell meggyőznöd, hogy szükségük van arra, amit kínálsz, bennük már megszületett az igény.

}
NÖVEKVŐ ELÉRÉS

A pinjeidnek jót tesz az idő! Nem csökken a népszerűségük 24 óra elteltével, mint a Fb-n, Instán, hanem éppen növekszik.

HAVI 1 MILLIÓ MAGYAR FELHASZNÁLÓ

A magyarok is imádják a Pinterestet, tehát a keresleti oldal megtalálható. Ki fog élni a lehetőséggel te vagy a konkurenciád?

LÁTOGATÓ MÁGNES

A második legnagyobb vásárlóerőt hozó platform a Facebook után. Miért mondanál rá nemet?

VÁLLALKOZÁSOKNAK, BLOGGEREKNEK

Nem kell ismert márkának lenned vagy sok követővel rendelkezned, hogy eredményeket tudj elérni, itt a megfelelő stratégiával mindenkinek van esélye.

Túl szép, hogy igaz legyen?

Nem éppen. Munka azért kell hozzá és kitartás is, cserébe viszont a legnagyobb forgalmat szállító marketingeszközöd lehet. Gondolj rá úgy, mint a weboldalad a Google keresőben, minél többen találnak rá és kattintanak a tartalmadra, annál előrébb jutsz.

Nekem való a Pinterest?

Igen, ha:

✔ szeretnéd növelni a blogod látogatottságát

✔ több ügyfelet szeretnél

✔ növelni szeretnéd bevételeidet

✔ márkaismertséged növelnél

és mindezt ingyen.

Kik lehetnek sikeresek a Pinteresten?

A nyilvánvaló kategóriákon – mint divat, gasztró, utazás – túl rengeteg vállalkozó és blogger aknázza ki a Pinterestet változatos témákban a coachoktól a pénzügyi tanácsadókon át a kreatív szakmákig, webshoppokig. Bármi is legyen a te területed, ha vizuálisan jól eladható, vagy blogot tudsz írni róla, nagy eséllyel itt is van értelme jelen lenned. Tégy egy próbát, menj és nézz körül a Pinteresten a saját területeden!

Miért ne halogasd a Pinterest marketinget?

R
Mert itt még hirdetés nélkül is van elérés

De ki tudja meddig?

R
Magyarországon még kevesen használják jól a Pinterestet

De a célközönséged már ott van.

R
A Pinterest feljövőben van, míg a FB számai csökkennek

Egyre több a férfi felhasználó is.

Jó, de hogy kezdjek neki?

A Pinterestnek megvannak a maga szabályai, úgy leszel sikeres, ha ismered és alkalmazod őket. Sajnos itt nem fogod tudni hasznosítani a Facebookon, Instán tanultakat, ide teljesen más stratégia kell. Ha egyből jól szeretnéd csinálni és nem akarsz hónapokat elvesztegetni arra, hogy mindennek magad jársz utána vedd igénybe  Pinterest Marketing Szolgáltatásaim egyikét!

pinterest gyorstalpaló

Szerezz meg minden tudást gyorsan és sokszorozd meg a forgalmad a Pinterest segítségével! Itt megkapsz minden információt, ami a sikerhez kell és mire végzel lesz egy jól működő, automatizált Pinterest stratégiád, mely folyamatosan szállítja a célközönséged az oldaladra. Itt átbeszéljük, mindazt amit a Pinterestről tudnod kell, kapsz egy munkafüzetet, mely végigvezet a folyamaton    plusz egy videó is a segítségedre lesz az összes fontos ponttal. Készen állsz meghódítani a Pinterestet?

Befektetés: 9 900 Ft

pinterest alapok + audit

A szilárd alapok elengedhetetlenek a Pinterest marketinged szárnyalásához. Itt megismerem vállalkozásodat, kutatást végzek a kategóriádban működő trendekről és ezek fényében kialakítom kulcsszavaidra alapozott profilodat. Elkészítem a biodat, tábláidat és leírásukat és számos mintapint is, hogy ezután egyedül is sikeresen tudd kezelni a fiókod. Tudni fogod mit, mikor és hogyan pinelj.

Befektetés: 49 000Ft-tól

 

pinterest profilkezelés

Ha szeretnéd bevetni a Pinterest marketinget a vállalkozásodban, de az idődből nem futja, hogy foglalkozz vele, bízd profira! A szolgáltatás többek közt tartalmazza havi 30 új pindesign és leírás elkészítését, táblák létrehozását, napi pinelést és a tartalomstratégiai tervezést. Kezdés előtt audit szükséges, hogy szilárd alapokról induljunk, ennek ára a profilod állapotától függ.