Pinterest Marketing Szolgáltatásaim

 

Használd a Pinterestet jól és emeld vállalkozásod a következő szintre tudatos Pinterest marketing stratégiával. Segítek!

Pinterest Gyorstalpaló

Lépésről-lépésre az alapoktól profi szintig

Ha szeretnéd megtanulni és magad kezelni a Pinterest Marketingedet válaszd ezt a szolgáltatásomat. Itt először átbeszéljük mindazt, amit tudnod kell, majd pedig kapsz egy munkafüzetet és egy oktatóvideót, mely végigvezet a folyamaton így a magad tempójában haladhatsz és biztosan nem felejtesz el semmit. Mire a végére  érünk profi pinner leszel és képes leszel automatizálni a pinterest marketinged, azaz a legkisebb időbefektetéssel a legtöbbet kihozni belőle. 

A Pinterest Gyorstalpaló videó oktatás, munkafüzet és telefonos/skype konzultáció kombinációja, mely során elsajátítod a Pinterest minden csínját-bínját.

Lépései: 1. Konzultáció: amit a Pinterestről tudni kell + vállalkozásodra szabott tanácsok.

2. Megkapod a munkafüzetet és az általam készített oktatóvideót, mely végigvezet a beállításokon, tartalomkészítésen, stratégián.

9 900Ft,-

Üzleti Pinterest Profil Kezelés

Havidíjas konstrukció

Ha nincs időd már rá vagy ezt a munkát szívesebben szerveznéd ki, rám bízhatod a teljes folyamatot.

◊ 30 db új Pindesign/hó

◊ Pinleírások készítése

◊ Új táblák és kulcsszavas leírásuk

◊ Folyamatos posztolás Tailwind segítségével

◊ Blog témajavaslatok és tájékoztatás a legújabb trendekről

Amire szükségem lesz hozzá: blogbejegyzések vagy termékoldalak és képek.

 Ár: ügyfélre szabva

Pinterest Alapok + Audit

Lerakom a sikeres Pinterest profilodhoz szükséges alapokat

Kezdőknek vagy a Pinteresten már jelen levőknek, hogy beinduljon vagy épp fellendüljön a Pinterest Marketinged.  Egy egyszeri díj ellenében sikerpályára állítom a fiókod.

Tartalmazza:

 – Kulcszókutatás  

– Biod elkészítése 

– Tábláid kialakítása és leírásuk elkészítése 

– 5db pin design és leírás 

– stratégiai, technikai, tartalmi tanácsok, hogy egyedül is sikeresen kezeld fiókod a jövőben  

49 000Ft,-tól 
(tartalmazza a kutatómunkát és felkészülést a vállalkozásodból, hogy pontosan rád szabott tanácsot adhassak) 

Melyik Érdekel?

 

pinterest gyorstalpaló

Szerezz meg minden tudást gyorsan és sokszorozd meg a forgalmad a Pinterest segítségével! Itt megkapsz minden információt, ami a sikerhez kell és mire végzel lesz egy jól működő, automatizált Pinterest stratégiád, mely folyamatosan szállítja a célközönséged az oldaladra. Itt átbeszéljük, mindazt amit a Pinterestről tudnod kell, kapsz egy munkafüzetet, mely végigvezet a folyamaton    plusz egy videó is a segítségedre lesz az összes fontos ponttal. Készen állsz meghódítani a Pinterestet?

Befektetés: 9 900 Ft

pinterest alapok + audit

A szilárd alapok elengedhetetlenek a Pinterest marketinged szárnyalásához. Itt megismerem vállalkozásodat, kutatást végzek a kategóriádban működő trendekről és ezek fényében kialakítom kulcsszavaidra alapozott profilodat. Elkészítem a biodat, tábláidat és leírásukat és számos mintapint is, hogy ezután egyedül is sikeresen tudd kezelni a fiókod. Tudni fogod mit, mikor és hogyan pinelj.

Befektetés: 49 000Ft-tól

 

pinterest profilkezelés

Ha szeretnéd bevetni a Pinterest marketinget a vállalkozásodban, de az idődből nem futja, hogy foglalkozz vele, bízd profira! A szolgáltatás többek közt tartalmazza havi 30 új pindesign és leírás elkészítését, táblák létrehozását, napi pinelést és a tartalomstratégiai tervezést. Kezdés előtt audit szükséges, hogy szilárd alapokról induljunk, ennek ára a profilod állapotától függ.

PINTEREST MARKETING TÍZPARANCSOLAT  

10 SZABÁLY, AMIK NÉLKÜL NINCS PINTEREST SIKER

Nyomtasd ki & Tedd ki a falra h mindig szem előtt legyen

Spamet nem küldök. Bármikor leiratkozhatsz.