HELLO PINTEREST
– PINTEREST MARKETING ONLINE OKTATÁS –

Ha belevetnéd magad a Pinterest marketingbe, de fogalmad sincs, hogy fogj hozzá, ám szeretnéd mindjárt az elejétől jól csinálni, neked szól Pinterest Marketing Oktatás szolgáltatásom. A Pinterestnek megvannak a saját szabályai, melyeket muszáj ismerni és alkalmazni, ha sikeresek akarunk lenni. Sajnos itt néhány összevissza posztolt pinnel nem sokra mész. Az oktatás során megtanulod úgy használni a Pinterestet, hogy az a legtöbb ideális ügyfelet irányítsa weboldaladra.

MIT TARTALMAZ?

 Üzleti fiók kialakítása

Profil audit: jelenlegi tábláid átnézése és/vagy újak kialakítása a célnak megfelelően

Megmutatom, mikor pinelj, miről pinelj, hogyan pinelj

 A tökéletes pin+tábla létrehozása minden alkalommal

 Pindesign

 Pinterest stratégia kialakítása

 Pinelés automatizálása

 Feliratkozók gyűjtése a Pinterestről

55 000Ft

SZIA, Kérdés esetén keress bátran!

Az oktatás videós tananyag, munkafüzet és telefonos/skype konzultáció segítségével valósul meg.

PINTEREST MARKETING, MIÉRT JÓ?

Ingyen Látogatók a Weboldaladra

A Pinterest az egyetlen platform, ahonnan hirdetés nélkül generálhatsz jelentős forgalmat a weboldaladra, hiszen a Facebookkal és Instagrammal ellentétben arra lett tervezve, hogy a felhasználók elhagyják a felületét.

A Tökéletes Ügyfeled Már Vár

Nem közösségi média, hanem vizuális kereső! Azaz a felhasználók keresnek téged, mert szükségük van a termékedre/szolgáltatásodra és nem neked kell rájuk vadászni, mint pl. egy FB hirdetéssel.

Pénztárca Előkészítve

84% azért nézelődik, hogy meghozzon egy vásárlási döntést, azaz már megszületett bennük az igény a termékedre / szolgáltatásodra, de csak akkor tudnak téged választani, ha jelen is vagy.

Akár terméket vagy szolgáltatást kínálsz vétek lenne nem kihasználnod a Pinterest marketingben rejlő lehetőségeket a vállalkozásodban.