PINTEREST MARKETING GYORSTALPALÓ
– HELLO PINTEREST –

Ha belevetnéd magad a Pinterest marketingbe, de fogalmad sincs, hogy fogj hozzá, ám szeretnéd mindjárt az elejétől jól csinálni, neked szól ez a csomagom. A Pinterestnek megvannak a saját szabályai, melyeket muszáj ismerni és alkalmazni, ha sikeresek akarunk lenni. Sajnos itt néhány összevissza posztolt pinnel nem sokra mész. Itt megtanulod úgy használni a Pinterestet, hogy az a legtöbb ideális ügyfelet irányítsa weboldaladra.

MIT FOGLAL MAGÁBA?

 Üzleti fiók kialakítása

Megmutatom, mikor pinelj, miről pinelj, hogyan pinelj

 A tökéletes pin+tábla létrehozása minden alkalommal

 Pindesign

 Pinterest stratégia kialakítása

 Pinelés automatizálása

 Feliratkozók gyűjtése a Pinterestről

 Az oktatás konzultáció, munkafüzet és videó segítségével történik

 1 óra alatt megszerzed azt a tudást, mellyel képes leszel egy automatizált, ideális ügyfeleket az oldaladra szállító Pinterest marketingstratégiát létrehozni.

19 900Ft 

Tedd meg az első lépést ma, mielőtt lecsap az ügyfeleidre valaki más!

Megrendelés vagy Kapcsolat az alábbi űrlapok segítségével

Hello Pinterest Gyorstalpaló - Vágjunk bele megrendelem!

6 + 3 =

Ha még kérdéseid vannak vedd fel velem a kapcsolatot:

12 + 13 =

pinterest gyorstalpaló

Szerezz meg minden tudást gyorsan és sokszorozd meg a forgalmad a Pinterest segítségével! Itt megkapsz minden információt, ami a sikerhez kell és mire végzel lesz egy jól működő, automatizált Pinterest stratégiád, mely folyamatosan szállítja a célközönséged az oldaladra. Itt átbeszéljük, mindazt amit a Pinterestről tudnod kell, kapsz egy munkafüzetet, mely végigvezet a folyamaton    plusz egy videó is a segítségedre lesz az összes fontos ponttal. Készen állsz meghódítani a Pinterestet?

Befektetés: 9 900 Ft

pinterest alapok + audit

A szilárd alapok elengedhetetlenek a Pinterest marketinged szárnyalásához. Itt megismerem vállalkozásodat, kutatást végzek a kategóriádban működő trendekről és ezek fényében kialakítom kulcsszavaidra alapozott profilodat. Elkészítem a biodat, tábláidat és leírásukat és számos mintapint is, hogy ezután egyedül is sikeresen tudd kezelni a fiókod. Tudni fogod mit, mikor és hogyan pinelj.

Befektetés: 49 000Ft-tól

 

pinterest profilkezelés

Ha szeretnéd bevetni a Pinterest marketinget a vállalkozásodban, de az idődből nem futja, hogy foglalkozz vele, bízd profira! A szolgáltatás többek közt tartalmazza havi 30 új pindesign és leírás elkészítését, táblák létrehozását, napi pinelést és a tartalomstratégiai tervezést. Kezdés előtt audit szükséges, hogy szilárd alapokról induljunk, ennek ára a profilod állapotától függ.