Szia,

Örülünk, hogy ránktaláltál és szeretettel üdvözlünk oldalunkon, igyekszünk értéket biztosítani Neked, hisz az idő drága kincs.

Vállalkozónak lenni nem könnyű mulatság, rengeteg dologhoz kell értenünk, ha 1 személyes vállalkozást viszel, akkor úgy is mondhatnánk, hogy mindenhez. Ezt igyekszünk egy kicsit megkönnyíteni neked, legalábbis, ami a  marketinget és az online jelenlétedet illeti. Kis- és középvállalkozásoknak segítünk eligazodni az online lehetőségek útvesztőjében, illetve segítjük őket az esztétikus és ezáltal sikeresebb márkaépítésben.

Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, de először is egy ingyenes lehetőségünket emelnénk ki, amit kihagyhatsz, de miért tennéd, csupa jó dolog van benne: könnyen alkalmazható marketingtippek, újdonságok, amikről amúgy lehet, hogy lemaradnál, ajándékok, amik segítik a munkád (pl.: gyönyörű képek, amiket felhasználhatsz a közösségi médiádban), eszközök és trükkök, melyek megkönnyítik egy vállalkozó életét. Ez elég jól, hangzik, nem? Ha szerinted is, alább tudsz feliratkozni. 

Segítség a Weboldalválasztáshoz.

Talán úgy találtál ránk, hogy weboldalt szeretnél készíttetni és nézelődsz épp. Megnéztél már egy csomó oldalt és nem érted, hogy miért ekkora a szórás, ami az árakat illeti.

Hát… tényleg nem egyszerű eligazodni az ajánlatok közt, de az ár és a minőség közt mint általában minden terméknél vagy szolgáltatásnál, itt is felfedezhető összefüggés. Egy weboldal elkészítésében, ha szépen és jól szeretnénk megcsinálni sok munka van, hogy csak párat említsek: ki kell találni a stílust, a designt és a tartalmat össze kell hangolni, minden egyes képet le kell kicsinyíteni, hogy ne lassítsák az oldalt és leírást kell adni hozzájuk, vannak tartalmak, melyekből több változatot kell elkészíteni, mert ami jól mutat számítógépen, az nem mutat jól mobilon stb.

Talán ebből már te is látod, hogy ezek olyan folyamatok, melyeket különböző minőségben lehet elvégezni, illetve te mint laikus lehet, hogy észre sem veszed, ha valamelyik kimarad. A Google viszont észreveszi. Szóval az egyik jó tanács, amit adhatunk, hogy ha igényes oldalt szeretnél, ne az ár legyen a legfontosabb tényező, mert lehet, hogy az az oldal évekig fog szolgálni téged. A weboldal egy befektetés, az összeg ami elsőre nagynak tűnik, hónapokra lebontva már mindjárt barátságosabb és reálisabb is úgy nézni, hiszen az oldalad minden nap, a nap 24 órájában érted fog dolgozni. A másik tanács pedig, hogy nézd meg a webdesigner saját oldalát és a portfólióját, az igények eltérőek, szóval, ha te tetszetősnek találod a munkáit, akkor valószínűleg az is tetszeni fog majd, amit neked készítenek.

EZ IS ÉRDEKELHET

Vizuális márkaépítés a közösségi médiában

Vizuális márkaépítés a közösségi médiában

Szia Kedves Vállalkozótárs, A márka vagy márkaépítés szavak talán kicsit hivatalosan hangozhatnak számodra, de ne akadj fent ezen, ha vállalkozó vagy, van vállalkozásod, amit építesz akkor márkád is van és kész, maradjunk ennyiben és olvass tovább:-). A márkád...

Így válassz domain nevet 1 perc alatt

Így válassz domain nevet 1 perc alatt

A domain neved lesz a címed az interneten, tervezz vele hosszú távra, hisz macerás később megváltoztatni. De ne aggódj, nem bonyolult, segítünk, hogy mire ügyelj.   1. A VÉGZŐDÉS: .hu  Hacsak nem külföldieknek szánod az oldalad, ne komplikáld túl, válassz .hu...

Mmm… tetszik az a szín! Vajon mi a színkódja?

Mmm… tetszik az a szín! Vajon mi a színkódja?

Az egyik módszer a színkód kiderítésére, hogy kép formában feltöltöd erre a weboldalra: https://html-color-codes.info/colors-from-image/ Ezt úgy tudod megtenni, hogy kivágod a képernyőnek azt a részét, ahol a csini szín van. Ez lementődik a gépedre, te pedig az UPLOAD...

Pin It on Pinterest