Google Cégem:

feltesz a térképre és az első találatok közé repít

(ha jól csinálod)

Mi az a Google Cégem és miért esel el bevételtől, ha Neked nincs?

A Google Cégem egy ingyenes profil, amit létrehozhatsz a cégedről a Google rendszerében. Segítségével megjelenhetsz a Google térképen, és profilod feltűnik majd a helyi kereséseknél is.

Számtalanszor találkoztál már vele biztos te is a Google-t böngészve.

Így néz ki a Google Cégem profil a Keresőben:

És így a Google Térképen:

 MIÉRT NE MARADJ KI TE SEM A JÓBÓL?

1Ingyen van

A Google cégem egy ingyenes marketingeszköz, melynek segítségével még több embert érhetsz el. Akkor miért ne használnád?

2│ Ajánl a közeledben tartózkodóknak

Hol van a legközelebbi…? Nap mint nap rengetegen keresnek a te szolgáltatásodra/termékedre is. A Google Cégem segít, hogy meg is találjanak és egyből az útvonalat is megtervezhetik hozzád, így már semmi sem tartja vissza őket, hogy kisvártatva az ajtód előtt álljanak.

3│ Jobb helyezést biztosíthat a keresési találatok közt

A Google Cégem profil a keresésekben elért rangsorban is egyre nagyobb szerepet játszik. Egy gondosan kezelt, naprakész profilt értékel a Google és preferálni fogja a keresési eredmények megjelenítésénél is.

4│ Kiemel a versenytársak közül

Ez egy újabb lehetőség számodra, hogy a konkurencia fölé kerekedj. A profilodban megadott tartalom segítségével megragadhatod az érdeklődők figyelmét és elérheted, hogy te legyél az akire rákattintanak.

5│ Kapcsolatfelvételre ösztönöz

Az érdeklődők egyből a Kereső felületéről kapcsolatba léphetnek veled hívhatnak/üzenhetnek és mivel ez ilyen egyszerű könnyebben meg is teszik. Minél több lépésen kell keresztül mennie egy potenciális vásárlónak, annál nagyobb a lemorzsolódás veszélye, a Google Cégem segítségével nem kell a weboldaladon a telefonszámodat keresgélnie, hanem egyből láthatja, hogy tud kapcsolatba lépni veled.

6│ A kezedbe adja az irányítást

Bejegyzések segítségével arra hívhatod fel a figyelmet, amire csak szeretnéd. Akció? Esemény? Új termék/Szolgáltatás? Készíts róla bejegyzést és hívd fel rá potenciális vásárlóid figyelmét. Az 5 féle cselekvésre felhívás gomb segítségével pedig kattintásra ösztönözhetsz, továbbvezetve őket a weboldaladra, az esemény oldalára vagy bármilyen más céloldalra. Jól hangzik ugye?

 ÉS, HOGY MI KELL HOZZÁ?

Mindössze egy Google fiók!

Tehát, ha van gmailed, akkor már rendben is vagy, indulhat a dolog! Ha nincs Google fiókod. akkor regisztrálj gyorsan egyet.

 TE NE KÖVESD EL EZT A HIBÁT!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a regisztrációval és a megadott néhány alapadattal, le is tudják az egészet. De vétek lenne ennyiben hagyni, hiszen rengeteg lehetőséget rejt, a Google pedig értékeli, ha foglalkozol vele, gondosan kezeled és frissíted. Ezt figyelembe veszi a keresési sorrend alakulásánál is.