Ajándékot keresel valakinek, aki állandóan az Instagramon lóg? Alábbi listánkon olyan darabokat találsz, mellyekkel könnyedén influenceri babérokra segítheted. Ezekkel a meglepetésekkel garantált az öröm és boldogság meglátod!

Minden terméket az Amazonon, a világ egyik legnagyobb online áruházában találtunk, ahonnan biztonságosan megrendelheted te is a Megnézem gombra kattintva.

BLUETOOTH KAMERA TÁVIRÁNYÍTÓ OKOSTELEFONOKHOZ  | INSTAGRAM AJÁNDÉK

Ezzel az okos kis eszközzel észrevétlenül irányíthatod telefonod kameráját, pontosan abban a pillanatban lőheted a képet amikor szeretnéd. Ios és Android kompatibilis. Kedvező ára miatt hatásos ajándék akkor is ha csak valamilyen apróságot keresel Instagram- függő barátnak, kollégának, ismerősnek.

| HAJLÍTHATÓ KAMERA/TELEFON ÁLLVÁNY | INSTAGRAM AJÁNDÉK

Rögzítsd a telefonod menet közben bárhol, bármihez és készíts különleges fotókat a megfelelő szögből! Ezt a súlyra könnyű, de stabil tripodot utazásaidra is gond nélkül magaddal viheted. Nem hiányozhat egyetlen instás kelléktárából sem!

3  |  LUMEE DUO TELEFON TOK IPHONE 6/6S/7/8 PLUS – 10 SZÍNBEN | INSTAGRAM

Tökéletes megvilágítás – tökéletes Szelfik, bárhol, bármikor. Nincs szükséged egy teljes stábra, hogy körbevilágítsanak mint Kim K-t, megoldod te ezt egyedül is ezzel az elöl és hátul is led világítással rendelkező telefontokkal. Vidd magaddal a gyönyörű megvilágítást mindenhova, hiszen bármikor szükséged lehet rá!

4  |  SZELFI FÉNYGYŰRŰ 3 FOKOZATTAL | INSTAGRAM AJÁNDÉK

Ezt a fénygyűrűt egyszerűen a telefonodra tudod tenni, így megvilágítva az arcodat a tökéletes szelfihez. Ráadásul tükör is van a körben, így a sminkedet is könnyedén megigazíthatot, hogy tényleg a legjobban sikerüljön a fotód!

OLYMPUS OM-D E-M10 MARK III | INSTAGRAM AJÁNDÉK

Úgy érzed jól megy a fotózás, ideje a következő szintre szintre lépni? Légy stílusos ezzel a klasszikus design géppel! Beépített wifijén keresztül egyből oszthatod is képeidet az Instán, persze csak miután ráraktad valamelyik művészi szűrőt a 15 közül. Nézd meg a továbi jellemzőket a gombra kattintva.